Web Analytics Made Easy - Statcounter

شادی طلایی کیوریتور نمایشگاه گروهی «ایرانیزه» درباره این نمایشگاه که تا ۲۸ خردادماه در گالری نگر برپاست و ویژگی های آثار به خبرنگار مهر گفت: ۲۰ اثر نقاشی خط از ۲۰ هنرمند در گالری نگر روی دیوار رفته است که هر کدام از آثار در سبک، اجرا و تکنیک متفاوت از یکدیگر هستند، اما همه آنها یک وجه مشترکی دارند و آن هم کاربرد حروف در فضای گرافیک و نقاشی در ادامه کارهای قدما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی علت نامگذاری این نمایشگاه را به دلیل ویژگی مذکور دانست و افزود: این همان چیزی که هنرمندان قدیمی ما شروع کردند و ما آنها را به هنرمندانی که در مکتب سقاخانه کار کردند، نسبت می دهیم.

طلایی، نمایشگاه «ایرانیزه» را در ادامه سبک و مکتب های مختلف هنری جهان مثل امپرسیونیسم، اکسپرسیونیسم و امثال اینها برشمرد و توضیح داد: وقتی این سبک ها به ایران آمد هنرمندان از آن استفاده کردند و سبک سقاخانه به وجود آمد و به نظر من سبک سقاخانه همان ایرانیزه کردن سبک های اروپایی و آمریکایی است که با عنصر خط، ایرانی شده اند و هنرمندان ما هم در ادامه آن سبک کار کردند.

این نمایشگاه گذار افزود: به همین دلیل معتقدم ما در راستای سبک های زنده رودی و پیلارام در حال حرکت هستیم و تغییر جدیدی در نقاشی خط و ماهیت کلی آن حاصل نشده و تنها تغییر در سبک، فرم و اجراست. ما نیز سعی داشتیم در نمایشگاه «ایرانیزه» با تغییراتی در فرم و شکل، معنای جدیدی از نقاشی خط ارایه شود.

کیوریتور نمایشگاه «ایرانیزه» در پایان درباره تکنیک های استفاده شده در این نمایشگاه گفت: تکنیک های متفاوتی چون انواع مولتی مدیا و یکسری تکنیک های منحصر به فرد هنرمندان در نمایشگاه «ایرانیزه» وجود دارد. نکته جالب اینجاست که هیچ کس تکنیک های خاص هنرمند را متوجه نمی شود مگر هم کیشان آن هنرمند و این نامشخص بودن تکنیک های به کار رفته در آثار نمایشگاه «ایرانیزه» برای بقیه جزو جذابیت‌های نمایشگاه است.

امید خاکباز، امیر یگانه، امیرشاهرخ فریوسفی، آرش لاهیجی، پریسا پگاه، جمشید حکیمی، حسین احصایی، رضا عمادی، ساناز البرزی، سعید نقاشیان، شادی طلایی، عظیم فلاح، علیرضا سعادتمند، غلامحسین فرخی نسب، کاظم خراسانی، مرتضی شمیسا، مهدی حاجی محمدی فریمانی، مهناز جبری و مجید شیخ حسنی اسامی هنرمندانی هستند که آثارشان در نمایشگاه «ایرانیزه» به نمایش گذاشته شده است.

کد خبر 4322557

منبع: مهر

کلیدواژه: شادی طلایی نقاشی خط تئاتر ایران جام جهانی 2018 روسیه فیلم سینمایی فیلم کوتاه سریال ایرانی پوستر موسیقی ایرانی سینمای آمریکا سینمای مستند رادیو صبا کنسرت موسیقی بازیگر سینما نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۳۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بر اساس تحقیقات یک کارشناس برجسته، یک تابلو نقاشی از «مونه» و یک نقاشی از «رنوآر» ـ هر دو جعلی ـ در میان حدود ۴۰ نقاشی‌ جعلی دیگر که در وبسایت «ای‌بی»(eBay) برای فروش ارائه شده‌اند، شناسایی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: هوش مصنوعی عصای دست یا بلای جان معلمان!؟/ استاد تراز «اندیشیدن» را می‌آموزد

«گاردین»‌ نوشت، دکتر «کارینا پاپوویچی»، که در زمینه تشخیص اصالت آثار هنری تخصص دارد،‌ اعلام کرد که با استفاده از یک فناوری نوین هوش مصنوعی، نقاشی‌هایی که در «ای‌بی» ارائه شده بودند را به بررسی کرده است و در کمال غافلگیری به این نتیجه رسیده است که بسیاری از این نقاشی‌ها به احتمال بسیار زیاد تقلبی‌اند.

این محقق تاکنون بیش از ۴۰ تابلو نقاشی جعلی را شناسایی کرده است و معتقد است تعداد بیشتری از این نقاشی‌ها وجود دارند.

این محقق بیان کرد: «الگوریم تمام این نقاشی‌ها را به عنوان آثار جعلی شناسایی کرده است ... ما امروز بررسی کردیم و تعدادی عکس دانلود کردیم و به این نقاشی‌های تقلبی در سراسر وب‌سایت وجود داشت. هر چیزی که ما تحلیل کردیم در نهایت به عنوان اثر هنری غیرواقعی شناسایی شد؛‌ این آثار با احتمال ۹۵٪ یا بیشتر غیرتقلبی شناسایی شدند. من مطمئن هستم که این فقط نوک کوه یخ است.»

از جمله نقاشی‌هایی که بر اساس بررسی‌های هوش مصنوعی به عنوان آثار جعلی شناسایی شده‌اند، به یک نقاشی که به عنوان اثری از «مونه»، نقاش نامدار فرانسوی معرفی شده است می‌توان اشاره کرد که با نام «جنگل و جوی» به قیمت ۵۹۹,۰۰۰ دلار ارائه شده است. همچنین نقاشی از «رنوآر» نیز به قیمت ۱۶۵,۰۰۰ دلار به فروش گذاشته شده است.

«ای‌بی» در وب‌سایت خود اینطور نوشته است: «ما اجازه نمی‌دهیم اقلام تقلبی یا کپی‌های غیرمجاز ارائه شوند.»

اطلاعات مربوط به نقاشی «رنوآر» پس از پیام «گاردین»‌ با فروشنده مستقر در «فلوریدا» آن، از فهرست وبسایت حذف شد. فروشنده در پیامی به «گاردین»‌ گفت که اثر هنری جعلی نمی‌فروشد.

فروشنده نقاشی «مونه» نیز که در «اوهایو» مستقر است به «گاردین‌» پاسخ نداده است.

پوپوویچی از دسامبر ۲۰۲۳ تاکنون مکرراً برای انتقال نگرانی‌های خود به این پلتفرم نامه نوشته است. او به دفاتر آن در بریتانیا، آلمان و ایالات متحده مراجعه کرد و هنوز منتظر پاسخ است.

«ای‌بی» به «گاردین» اینطور توضیح داد: «فروش اقلام تقلبی در ای‌بی اکیدا ممنوع است و ما متعهد هستیم که از صحت کالاهای فروخته شده در این پلتفرم اطمینان حاصل کنیم.»

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229971 برچسب‌ها هوش مصنوعی

دیگر خبرها

  • «حریر چشم‌هایش» در بهارک دیدنی می‌شود
  • انتشار ۲ کتاب آموزشی جدید در حوزه موسیقی ایرانی
  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • بزرگان استان قزوین اجازه شایعه سازی برای مدیران را ندهند
  • نگاهی به یک نمایشگاه هنری قرآنی/ مسؤولیتی که امید را زنده می‌کند
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • تکنیک ناب بنجامین ششکو بازیکن مدنظر میلان / فیلم
  • تکنیک و مهارت‌های آلبرت گودمونسون بازیکن ایسلندی جنوا / فیلم
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد