Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@05:37:45 GMT

ابداع‌کردن را فراموش کرده‌ایم!

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۱۴۲۰

ابداع‌کردن را فراموش کرده‌ایم!

یکی از المان‌های پررنگ کارهای لادن بروجردی، گل است. گل به‌عنوان یک تصویر مهارشده از خاطره باغ ایرانی! با او درباره فضای نقاشی‌هایش به گفت‌و‌گو نشسته‌ایم.

ارتباط با جهان پیرامون
چندان اهل برقراری ارتباط با دنیای پیرامون خود نیستم. در برابر اتفاقات ناخوشایند بسیار حساس و تأثیرپذیر هستم. از این‌رو در خانه برای خودم محیط امنی ساخته‌ام و در لابه‌لای دیوارها و وسایلی که پر از تصاویر گل هستند زندگی را می‌گذرانم و خوشحال هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی به‌عنوان یک نقاش، هرازگاهی به نمایشگاه‌های نقاشی سرمی‌زنم، با دوستان هنرمند به گفت‌و‌گو می‌نشینم و مقالات هنری را که در سایت‌های انگلیسی زبان به چاپ می‌رسند دنبال می‌کنم. یک نقاش باید بداند در اطرافش چه می‌گذرد، اما لزوماً می‌تواند اطرافش را بازنمایی نکند. هرچند هنرمند خواه‌ناخواه از محیط پیرامون خود تأثیر می‌پذیرد. خود من هم به شکل ناخودآگاه بازنمایی‌هایی از محیط اطرافم داشته‌ام، ولی نه اینکه لزوماً به آنها بپردازم.
چطور باید از ایرانی‌بودن به جهانی‌بودن پل زد؟
اصولاً کارهای من را خیلی ایرانی می‌دانند و به‌همین دلیل راه‌پیداکردن در بازارهای خارجی برای من چندان کار آسانی نیست. مسلماً من هم علاقه‌مند به این هستم که کارهایم وارد موزه‌های مهم دنیا شود و در کشورهای مختلف به نمایش در بیاید. اما تنها به این قیمت که کارم از ایران خارج شود، حاضر نیستم تغییری در آن ایجاد کنم و مطمئن هستم مسیری که در پیش گرفته‌ام روزی خودش راهش را پیدا می‌کند. اینکه چندتا المان مدرن وارد کارمان کنیم و فکر کنیم به یک دوره تازه، وارد شده‌ایم خیلی اشتباه است. گذراندن یک دوره به تحمل، صبوری، تلاش و خیلی چیزهای دیگر نیاز دارد. برای نمونه آدم‌هایی که از جنبش سقاخانه بیرون آمدند، آدم‌هایی مثل زنده‌رودی و پیلارام بودند. این افراد واقعاً کار می‌کردند. زحمت کشیدند، طراحی کردند و یک‌شبه به یک سبک و دوره جدید نرسیدند. یکی از دلایلی که نقاشی ما این روزها هویت بخصوصی ندارد، این است که هرکدام از ما به شاخه‌ای تمایل پیدا کرده است. همه‌اش تجربه است. هیچ جنبش بخصوصی وجود ندارد، زیرا آدم‌ها صبور نیستند و سریع می‌خواهند نقاشی‌های‌شان را وارد حراج کنند و به فروش برسانند. برای اینکه به جایی برسید، باید رنج بکشید. اگر به کارتون‌های ژاپنی نگاه کنید هیچ شباهتی به ژاپنی‌ها ندارند ولی در هرکجای جهان آن را ببینید به‌راحتی می‌توانید تشخیص بدهید که یک کار ژاپنی است. اما یک نقاشی ممکن است ایرانی باشد و ممکن است ایرانی نباشد. ما ابداع‌کردن را فراموش کرده‌ایم. یادمان رفته است که آنقدر باید گل بکشیم که این گل‌ها شبیه خودمان شوند. ما باید به‌دنبال هدف بزرگ تری از فروختن آثارمان باشیم.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد گفت: نمایشگاهی از آثار خلق شده توسط هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲، در نگارخانه کتابخانه مرکزی یزد روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت به معرض نمایش گذاشته می‌شود.    دهقان گفت: این نمایشگاه هر ساله جهت دیده شدن آثار هنر جویان برگزار میشود و مورد استقبال هنرجویان، والدین، هنرجویان سایر هنرستان‌ها و همچنین هنرجویان متقاضی ورود به این هنرستان قرار می‌گیرد.   بر اساس این گزارش؛ هدف از برگزاری این نمایشگاه انتقال افکار هنری و ایجاد انگیزه، امید، نشاط، نوآوری و خلاقیت و همچنین عرصه‌ای برای دیده شدن استعداد و توانایی هنرجویان رشته‌های گرافیک، نقاشی، پویا نمایی و در دروسی همچون خوشنویسی، عکاسی، طراحی شخصیت، مبانی تجسمی، طراحی، نقاشی، چاپ، طراحی و بسته بندی و همچنین انیمیشن‌های تدوین شده هنرجویان رشته انیمیشن است که طی سال تحصیلی فرصت داشته اند تا دستاورد‌های هنری خود را با نظارت هنرآموزان برای ارتباط بصری با مخاطبان فراهم آورند و در نهایت به خودارزیابی و شناخت بیشتر قابلیت‌ها و ظرفیت‌های خود بپردازند.     در ادامه دهقان ضمن قدردانی از زحمات مدیران، به ویژه خانم مفیدی مدیر توانمند هنرستان دختران یزد و همچنین کادر اجرایی و آموزشی هنرستان‌های هنر‌های زیبا اضافه کرد: در حال حاضر استان یزد دارای ۴ هنرستان هنر‌های زیبا پسران و دختران می‌باشد که وابسته به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است و این هنرستان‌ها در رشته‌های گرافیک، نقاشی، انیمیشن، نمایش، سینما و موسیقی در حال فعالیت می‌باشند.   یادآور می‌شود این نمایشگاه روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۹ صبح با حضور مسئولین افتتاح می‌شود وتا ۲۱ اردیبهشت به مدت چهار روز از ساعت ۹ الی ۲۱ واقع دریزد - بلوار بسیج – نگارخانه کتابخانه مرکزی یزد در معرض دید علاقمندان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • ادامه سریال قدیمی آیینه ساخته می‌شود؟
  • شی در صربستان: هرگز بمباران سفارت چین در بلگراد توسط آمریکا را فراموش نمی‌کنیم
  • ابداع سلول خورشیدی آبدار
  • تصاویری که نباید فراموش کنیم!
  • ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن
  • الکترونیک سبز می‌شود/ ابداع نانوسیم‌هایی که از هوا برق تولید می‌کنند 
  • دیگر نیازی به نمونه خون نیست/ ابداع فناوری سنجش اکسیژن در تنفس 
  • داوید دخیا و سیوهایی که هیچوقت فراموش نمی‌کنیم / فیلم
  • خانم ژیلا صادقی، این صحبت‌هایت را فراموش کردی؟!
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد